Politiforbundet søger en dygtig og ambitiøs controller/økonom

Interesserer du dig for økonomisk drift og udvikling af virksomheder og organisationer? Kunne du tænke dig at arbejde med den danske arbejdsmarkedsmodel og i fagbevægelsen? Vil du være med til at gøre en forskel for vores medlemmer og samarbejdspartnere? Så er stillingen som controller/økonom i Politiforbundets økonomiafdeling måske dit næste job.
  15/12/2017

Dine arbejdsopgaver vil som del af økonomiafdelingen primært være:

• Controlling og udarbejdelse af perioderapportering og årsregnskab.
  • Løn til de 23 faste medarbejdere samt 160 frivillige i vores 16 politiforeninger.
  • Diverse afstemninger.
  • Analyser og ledelsesrapportering.
  • Procesforbedringer og optimering.

Du vil få stort ansvar fra dag ét, en stejl læringskurve både fagligt og personligt og mulighed for med et fagligt afsæt at præge din arbejdsplads både i forhold til den økonomiske opgavevaretagelse og i forhold til Politiforbundets dagsordener.

Lyder det interessant, kan du læse mere om, hvad vi forventer af dig i dette link.

Ansøgningsfrist er den 7. januar klokken 12.00, og stillingen forventes besat senest den 1. marts.