Kampagne: Politifolk er ligesom dig og mig

Fagforbundet for de irske politifolk, The Police Federation for Northern Ireland, opfordrer i en kampagne til at huske på, at politifolk er mennesker ligesom alle andre – de bærer blot uniform.
  16/5/2017

Jobbet som politimand-/kvinde er som bekendt ikke ufarligt. I nogle europæiske lande er det dog mere risikofyldt at bære uniform end i andre.

Nordirske politifolk er med jævne mellemrum mål for militante grupper, som ønsker at løsrive Nordirland fra Storbritannien.

Fagforbundet for de irske politifolk, The Police Federation for Northern Ireland, opfordrer i en kampagne under hashtagget #WeAreYou og på hjemmesiden www.WeAreYou.org.uk til at huske på, at politifolk er mennesker ligesom alle andre – de bærer blot uniform.

”Normal people doing a job like no other. Police officers are fathers, mothers and granddaughters, just like you”, lyder det i kampagnen, der består af tre gribende videofilm, der illustrerer skismaet i at være enten mor, far eller barnebarn OG ”politimand-/kvinde på samme tid.

Se filmene her.