Book din 2018-ferie i Lalandia i Rødby

Lalandia i Rødby
I dag - den 15. november - klokken 10.00 bliver der åbnet for booking til Feriecentret Lalandia i Rødby for hele kalenderåret 2018. Det sker efter først-til-mølle-princippet.
  15/11/2017

Glæd familien med nogle dejlige, vandpjaskende fridage og book et ophold i Politiforbundets feriehus i Lalandia i 2018.

Der er plads til otte personer i huset, og det er meget velegnet for to generationer.
I prisen er inkluderet adgang til badelandet for op til otte personer.
Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe hund.

Sådan booker du: Du går ind på Politiforbundets hjemmeside, logger dig ind via Bookhus og vælger fanen Information. Her kan du læse, hvordan du booker den periode, du ønsker.
Hvis perioden er optaget, har du mulighed for at skrive dig på venteliste. Hvordan du gør dette, kan du også læse mere om under sammen fane.

Pensionister er også velkommen til at booke et ophold.

Der er i øvrigt stadig ledige perioder i de øvrige ferieboliger i vintersæsonen, som løber til den 24. marts 2018.