Tjek din lønseddel

Har du husket at tjekke din lønseddel? Den kan være fyldt med fejl.
  26/9/2017

En ny måling fra Epinion viser, at godt halvdelen af lønmodtagerne har oplevet fejl på lønsedlen. Undersøgelsen fortæller også, at cirka hver fjerde kun sjældent eller aldrig tjekker lønsedlen. Derfor er det en god idé at tjekke sin lønseddel.

Her er tre gode råd fra Politiforbundet til, hvad du som polititjenestemand skal være særligt opmærksom på, når du skal tjekke din lønseddel for at sikre, at du får en korrekt udbetalt løn.

1. INDPLACERING. Er du indplaceret korrekt i forhold til din anciennitet? Er du på det rigtige løntrin?
  2. FUNKTIONSTILLÆG. Modtager du de rigtige funktionstillæg? Får du funktionstillæg for de funktioner, du varetager eller er funktionen ophørt?
  3. ABEJDSTIDSBESTEMTE TILLÆG. Får du de arbejdstidsbestemte tillæg, du har krav på? Herunder tillæg for overarbejde, natpenge og weekendtillæg.

Det kan være svært selv at finde eventuelle fejl i lønnen. Er du i tvivl om noget på din lønseddel, eller om du får en korrekt udbetalt løn, så spørg din lokale tillidsrepræsentant om hjælp til at tyde lønsedlen. Du kan også finde flere oplysninger om løn på Politiforbundets hjemmeside her.

Læs mere om løntjek her: http://ok-maerket.dk/er-din-loenseddel-ok/