Stærkt signal om sammenhold - En løsning for alle

Politiforbundet deltog på historisk stormøde med over 10.000 tillidsfolk fra alle dele af den offentlige sektor.
  23/3/2018

Det er første gang, at man står sammen på tværs af faggrupper i stat, kommuner og regioner. Vi har mere end nogensinde før brug for at stå sammen. Den fælles kampagne går under overskriften ”En løsning for alle”.

- Det er et vigtig signal, vi sender til arbejdsgiveren om, at vi står sammen og står fast på, at der skal findes en løsning til gavn for alle. Vi skal forhandle os frem til en løsning i stedet for at sende landet ud i en lammende lockout, siger forbundsformand Claus Oxfeldt.

Sådan kan du være aktiv

• Vær ambassadør for dig og dine kolleger - spred budskabet #ViErMereVærd på sociale medier og i din omgangskreds
  • Sæt et badge på din facebookprofil ”En løsning for alle”
  • Skriv under på borgerforslag på www.borgerforslag.dk

Der blev vedtaget denne erklæring til stormødet:

Kære Sophie Løhde, Michael Ziegler og Anders Kühnau

Vi repræsenterer alle de medarbejdere i den offentlige sektor, der hver dag får hverdagen til at hænge sammen for borgerne.

Vores budskab til jer er klart: Lad os få lavet en overenskomst, der gavner hele Danmark. Vi er klar.

Det, vi beder om, er faktisk kun, at I anerkender vores arbejde og viser os tillid gennem:

• En lønudvikling på lige fod med de privatansatte.
  •  At I viser os, at vi kan have tillid til vores aftaler ved at finde en løsning på den betalte spisepause.
  • At I viser vilje til at indgå en aftale om arbejdstid med alle, også lærerne.
  • At vi passer på vores seniorer, så de kan holde til at blive i jobbet.

Vi er stolte over vores indsats, og vi er stolte over, at befolkningen sætter pris på os og bakker os op.

Vi ved, at forholdene for de offentligt ansatte hænger sammen med den kvalitet, som borgerne får. Borgerne fortjener at blive fri for jeres lockout, der vil lamme hele landet. Det er på høje tid at finde en løsning for alle.

Venlig hilsen

Camilla, Lars, Selma, Nynne, Emma, Svend-Erik, Grete, Fatima, Anders, Tobias, Christine, Bent, Ulla, Kristina, Casper, Bodil, Dennis, Kirsten, Anne-Merete og......... 10.361 andre tillidsrepræsentanter.