OK18: Konfliktvarsel

Der er nu varslet konflikt for offentligt ansatte, herunder også Politiforbundets medlemmer.
  2/3/2018

Alle er berørt af konflikten, men det er kun de af vores medlemmer, der er overenskomstansatte, der kan udtages til at strejke. Det drejer sig om ATK-måleoperatører, køreprøvesagkyndige og daktyloskopiteknikere.

- Konflikten handler om bedre løn- og ansættelsesvilkår for alle 800.000 offentligt ansatte. Og vi står sammen. Selvom det er et begrænset antal, der er udtaget til strejke, skal ingen være i tvivl om, at det er en samlet medlemsgruppe i Politiforbundet, der bakker op om denne konflikt, udtaler forbundsformand Claus Oxfeldt.

Her kan du se, hvor HK-stat har udtaget til strejke, som berører ansatte i politiet og anklagemyndigheden.
Klik her.