Virker politiets dialogkoncept lige godt i alle situationer?

Det korte svar er nej, hvis man spørger bekymrede kolleger hos lokalpolitiet i Rødovre, som dækker fodboldkampe i Brøndby og som fornylig oplevede voldsomme angreb fra hooligans efter en kamp mellem Brøndby og FCK.
  27/11/2018

Mange kolleger kom til skade. Forventningen fra lokalpolitiet er, at man fra ledelsens side kan evaluere grundigt og få lavet de nødvendige justeringer af konceptet.

- Der er ingen tvivl om, at kollegernes sikkerhed er det vigtigste. Vi kan ikke acceptere, at politifolk er i fare i de her situationer, siger forbundsformand Claus Oxfeldt.

Politiforbundet holder løbende medlemsmøder rundt i landet. Mandag den 26. november var forbundsformand Claus Oxfeldt og næstformand Claus Hartmann på besøg hos lokalpolitiet i Rødovre, som hører under Københavns Vestegns Politi.

Der var god debat og dialog med kollegerne i Vestegnens Politiforening. Her ses Claus Oxfeldt, Claus Hartmann og tillidsrepræsentant fra Rødovre Lokalpoliti Jacob Møller Andersen.

Næste medlemsmøder
Den 3. december 2018, Københavns Politiforening, Station City