Politiforbundet sender varme tanker til New Zealand

Arkivfoto: Flickr
49 personer er dræbt og 48 såret ved et skudangreb i den new zealandske by Christchurch.
  15/3/2019

"The heartfelt thoughts from the Police Union in Denmark are with all those affected by the terrible massacres in New Zealand and with our colleagues in the New Zealand Police Association."

Sådan lyder Politiforbundets ord til de efterladte og til kollegerne i politiet i New Zealand, efter at landet fredag var udsat for et terrorangreb. 49 personer er dræbt og 48 såret ved et skudangreb i to moskeer i den new zealandske by Christchurch. En 28-årig mand er anholdt, sigtet for drab. Yderligere tre er anholdt i sagen.

Formanden for New Zealand Police Association, Chris Cahill, er til stede i Christchurch for at støtte sine medlemmer efter terrorangrebet.

"I don't think anything can prepare you for something like this. It's horrific ... for nearly all the officers it will be the biggest and toughest thing they've had to deal with in their career", udtaler han til www.nzherald.co.nz